Відкрий світ високої моди разом із Mastercard та Ідея Банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкрий світ високої моди разом із Mastercard та Ідея Банк

Фінтех і Картки
51
Mastercard спільно із мережею магазинів МД груп MONSOON проводять розіграш подарункових сертифікатів на суму 500 грн і однієї поїздки до Мілану на двох (4 ночі / 5 днів).
Мережа магазинів МД груп MONSOON включає такі всесвітньо відомі бренди як DIESEL, TOMMY HILFIGER, ТOMMY HILFIGER DENIM, GANT, G-STAR RAW, PEPE JEANS, WALKER, ACCESSORIZE, STEM, STEM UNDERWEAR.
Щодня розігруються 10 сертифікатів. Загальна кількість сертификатів – 80 штук. Акція триватиме з 21.08.2017 г. до 15.10.2017 р. Наприкінці акції буде визначений переможець, який отримаєголовний приз – поїздку до Італії.
Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно зареєструватися в програмі «Більше» на сайті bilshe.mastercard.ua, натиснувши кнопку «Взяти участь» і розраховуватися за покупки карткою Mastercard.
В акції беруть участь транзакції карткою MasterCard на суму від 2 000 грн єдиним чеком. Партнери акції – магазини брендового одягу: DIESEL, TOMMY HILFIGER, ТOMMY HILFIGER DENIM, GANT, G-STAR RAW, PEPE JEANS, WALKER, ACCESSORIZE, STEM, STEM UNDERWEAR, MONSOON.
Акція діє на всій території України, за винятком зони проведення АТО та тимчасово окупованих територій (АР Крим та м. Севастополь). Детальніше про акцію можна дізнатись на сайтах www.mastercard.ua та www.bilshe.mastercard.ua.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас