СБУ затримала француза, який викрав у компаній EUR200 млн і 5 років переховувався в країнах Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ затримала француза, який викрав у компаній EUR200 млн і 5 років переховувався в країнах Європи

Кримінал
516
Співробітники Служби безпеки України затримали в Київській області громадянина Франції, якого французький суд засудив до тюремного ув’язнення за розкрадання EUR200 млн.
Як повідомив прес-центр СБУ, у рамках партнерської взаємодії з Національною поліцією і жандармерією Франції українська спецслужба отримала інформацію про можливе перебування в Україні злочинця, засудженого французьким судом до семи років позбавлення волі за розкрадання у європейських компаній EUR200 млн. Зловмисник більше п’яти років переховувався від французького правосуддя в європейських країнах.
Співробітники Головного управління контррозвідувального захисту економіки СБУ оперативно встановили, що розшукуваний три дні тому прибув на територію країни.
Крім того, правоохоронці ідентифікували і затримали іншого іноземця, який “подорожував” разом з французьким громадянином. Він – один з учасників організованого угруповання, що перебуває в міжнародному розшуку за скоєні в Євросоюзі злочини.
В даний час складено протокол затримання. Матеріали справи передані в органи прокуратури для обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою та подальшої видачі двох розшукуваних Інтерполом і Європолом осіб Національній поліції та жандармерії Франції.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас