ШІ підрахує, скільки можна заробити на Airbnb, здаючи свою українську квартиру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ШІ підрахує, скільки можна заробити на Airbnb, здаючи свою українську квартиру

Технології&Авто
1242
У Airbnb є власний калькулятор, однак він не враховує такі параметри, як сезонність і рівень попиту, кількість кімнат, район. А штучний інтелект на ім’я Еліот, якого створила група аналітиків даних і підприємців з Кремнієвої долини, враховує все це і ще багато іншого.
«Еліот вивчає історичні тенденції, конкуруючі послуги і продукти, сигнали попиту і пропозиції та багато іншого. Єдине завдання Еліота — отримати справедливу ціну», — йдеться на сайті сервісу.
Поки що продукт перебуває в беті і його функції обмежені — повномасштабний запуск обіцяють вже у вересні. А поки що можна ввести свою адресу, задати параметри житла і отримати чесну оцінку потенційної вартості оренди на добу, суму заробітку за тиждень і навіть подивитися, на які подорожі і в яких країнах вам вистачить місячного доходу.
Ідея сервісу у тому, щоб дати можливість користувачам більше подорожувати і при цьому залишатися в плюсі. «Кожен раз, коли ви їдете в подорож, ви залишаєте свій будинок порожнім і втрачаєте гроші. Ми покажемо вам, скільки б ви могли замість цього заробити. Наша єдина мета — допомогти людям встановлювати кращу ціну, а гостям — отримувати житло за чесні гроші», — пояснив співзасновник Eliot&Me Едуард Табет.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас