Alibaba повідомляє про значне зростання продажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alibaba повідомляє про значне зростання продажів

Особисті фінанси
37
Акції китайської компанії електронної комерції Alibaba Group Holding Ltd злетіли на 5,41% після закриття сесії в середу перед виходом звіту про квартальні доходи. Ще в червні компанія прогнозувала, що їх річний дохід зросте майже на 50% до наступного року, а також вказувала на яскравий прогноз майбутнього звіту про доходи.
За квартал, з закінченням в червні місяці, Alibaba опублікувала приріст приблизно в 56% в своєму доході. Дохід досяг суми в $7,4 млрд (50,1 млрд юанів), що перевищує більшість прогнозів 47,7 млрд юанів.
Чистий прибуток Alibaba також підвищився в двократному розмірі до $2,07 млрд, перевершуючи більшість очікувань аналітиків. Спочатку компанія прогнозувала, що їх дохід за рік зросте приблизно на 45-49%.
До виходу звіту про доходи компанії аналітики підвищили свої індивідуальні рейтинги на акції з цільовим показником ціни в 175$. Акції Alibaba торгувалися приблизно на рівні 159$. На думку аналітиків, враховуючи чисельність населення Китаю, у Alibaba є безліч можливостей для зростання.
Виручка Alibaba від хмарного сектора підскочила на 96% за квартал досягнувши поодинці приблизно 2,4 млрд юанів завдяки понад мільйону клієнтів. Торік кількість клієнтів Alibaba, становила близько 577 000 за той же період. Виручка компанії також збільшилася на 30% до 4 млрд юанів.
Зовсім недавно Alibaba була однією з компаній, яка потрапила під розслідування інтернет-регулятора Китаю. Уряд Китаю також досліджує інші компанії, такі як Baidu і Tencent, які також пропонують новинні портали.
Alibaba останнім часом активізує свою діяльність, починаючи з масового збору і аналізу даних, щоб поліпшити свої загальні послуги і охопити всю Південно-Східну Азію.
Минулого року виручка компанії зросла на 56%, що значною мірою пояснюється їх придбанням Lazada. Без урахування доходів від придбання виручка компанії складає близько 45%. Сектор електронної комерції Alibaba залишається основним бізнесом компанії. Генеральний директор Джек Ма також нещодавно намагався залучити більше постачальників до використання платформи Alibaba для продажу своїх продуктів. З огляду на чисельність населення Китаю, ця пропозиція приваблює безліч іноземних компаній, яким було важко потрапити на китайський ринок.
Акції Alibaba ростуть в ціні
Акції Alibaba підскочили на 5,40% в четвер на премаркеті після виходу звіту про квартальний прибуток. Цього року акції компанії вже змогли зміцнитися більш ніж на 80% в основному завдяки величезним доходам, сильним перспективам зростання і швидкому розвитку бізнесу електронної комерції. Акції Alibaba підскочили на 12% в червні місяці після того, як компанія спрогнозувала високе зростання доходів наступного року. Очікується, що акції Alibaba зростуть в ціні приблизно на 13% після виходу квартальних показників завдяки оптимістичному зростанню.
За матеріалами аналітичного центру Trade12.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас