Долар дешевшає до євро та ієни в п'ятницю через політичну невизначеність у США, теракти в Іспанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар дешевшає до євро та ієни в п'ятницю через політичну невизначеність у США, теракти в Іспанії

Валюта
654
Долар США дешевшає відносно євро та ієни на торгах у п’ятницю на тлі політичної невизначеності в Вашингтоні.
Попит на японську валюту підтримується зростанням інтересу трейдерів до активів “тихої гавані” після терактів в Іспанії, пише MarketWatch.
Курс євро до долара США піднявся в ході торгів до $1,1733 в порівнянні з $1,1723 на закриття попередньої сесії.
Напередодні євро подешевшав на 0,4% до американської валюти, оскільки протокол засідання Європейського центрального банку (ЄЦБ) від 19-20 липня вказав на стурбованість керівників ЦБ зміцненням євро.
Однак долар здав позиції на тлі зростаючих сумнівів інвесторів у тому, що президент США Дональд Трамп зможе провести обіцяні реформи, покликані підтримати зростання американської економіки, в тому числі, через розбіжності з членами своєї команди.
У четвер ринки схвилювала інформація про те, що глава Національної економічної ради США Гері Кон має намір покинути свій пост через незгоду з позицією Д. Трампа щодо Шарлотсвілля.
Два представники Білого дому в інтерв’ю газеті The Wall Street Journal пізніше спростували цю інформацію, заявивши, що Г. Кон не робив цього і не збирався робити.
Курс долара до ієни опустився в ході торгів у п’ятницю до 109,34 ієни проти 109,57 ієни напередодні. Пара євро/ієна торгується на рівні 128,28 ієни в порівнянні з 128,45 ієни на закриття попередньої сесії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас