За оплати картками Mastercard від ПУМБ виграйте відпустку на Маврикії або в Альпах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За оплати картками Mastercard від ПУМБ виграйте відпустку на Маврикії або в Альпах

Особисті фінанси
555
Щотижня до 8 жовтня 2017 р. за оплати будь-якими картками Mastercard від 20 грн банк ПУМБ буде розігрувати по 20 стильних парасольок серед своїх клієнтів. В кінці акції банк розіграє головний приз – подорож на двох. Переможець обере сам – чи буде це Маврикій, чи Альпи.
Взяти участь в акції просто:
Одноразово зареєструйте будь-яку картку Mastercard від ПУМБ на промо-сторінці win.pumb.ua. Покупки за Вашими іншими картками Mastercard від ПУМБ братимуть участь в акції автоматично.
Розраховуйтесь карткою Mastercard від ПУМБ за товари або послуги через POS-термінал у торгово-сервісних мережах та в Інтернет на суму від 20 грн за одну операцію. Кожна така покупка бере участь в акції автоматично – оскільки клієнт вже зареєструвався на промо-сторінці. Не потрібно додатково реєструвати чеки.
Розіграш парасольок відбувається по четвергах серед усіх транзакцій, виконаних минулого тижня, за допомогою випадкового вибору на random.org. Акція триває з 15.08.2017 по 08.10.2017. Розіграш головного призу відбудеться в кінці акції серед усіх операцій, які здійснили учасники акції з моменту реєстрації карти.
Чим більше оплат картками ПУМБ – тим більше шансів поїхати в Альпи або на Маврикій!
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас