У Кабміні роз'яснили, як оформити субсидію на тверде паливо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні роз'яснили, як оформити субсидію на тверде паливо

Особисті фінанси
822
Безповоротна грошова допомога уряду на придбання твердого палива оформляється так само, як і звичайна житлова субсидія – на підставі заяви та декларації про доходи.
Про це йдеться на сторінці Урядового порталу в Facebook.
«Субсидія на придбання твердого палива оформляється так само, як і звичайна житлова субсидія. Щоб її отримати, потрібно подати в місцевий орган соціального захисту декларацію про доходи та заяву. В останній слід підкреслити поле зі словами «на придбання твердого палива та скрапленого газу»», – інформує Урядовий портал.
Зазначається, що безповоротна грошова допомога уряду на придбання твердого палива (вугілля, дров, брикет тощо) призначається виходячи з норми у дві тони на одне домогосподарство на рік і граничного показника вартості, який становить 2000 грн за тонну.
В уряді пояснюють, що такою допомогою мають можливість скористатися ті сім’ї, які використовують для опалення виключно тверде паливо.
«Субсидія їм надається незалежно від площі житла і виплачується один раз на рік в готівковій формі на особовий рахунок в банку. Чим менший дохід родини, тим більший розмір урядової допомоги вона отримає», – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас