ПУМБ почав продавати страховку для лікування онкології та складних захворювань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ почав продавати страховку для лікування онкології та складних захворювань

Особисті фінанси
103
Банк ПУМБ почав продавати програму медичного страхування «Best Doctors» у своїх відділеннях. Така програма з’явилася в Україні тільки у 2017 році та покриває організацію та оплату лікування ряду критичних захворювань у провідних клініках світу.
Best Doctors покриває витрати на суму 1 млн євро для таких захворювань: лікування злоякісних новоутворень; шунтування коронарної артерії; заміна або відновлення клапанів серця; нейрохірургічне втручання; пересадка органів/тканин від прижиттєвого донора.
Страховку можна купити в будь-якому відділенні ПУМБ, де є зона «Persona». Щоб оформити страховку, потрібні паспорт та ІПН. Вартість страховки залежить від віку людини, для якої оформляють програму. В середньому, це 300 євро на рік за курсом НБУ. Таку програму можна купити також для дітей у віці від 1 місяця до 18 років: вартість складе від 120 євро на рік по курсу НБУ.
Програму «Best Doctors» банк ПУМБ запустив спільно зі страховою компанією «АХА Страхування». Медичний супровід клієнта – організацію переїзду, розміщення, лікування, тощо – виконує «Best Doctors». Компанія була заснована 1989 року в Бостоні, США двома професорами Гарвардського університету. А сьогодні Best Doctors – це 30 мільйонів клієнтів у більш ніж 100 країнах, а також більш ніж 53 000 лікарів по всьому світу та понад 450 вузьких спеціалізацій лікарів.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас