Apple витратить $1 млрд на випуск власних фільмів і серіалів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple витратить $1 млрд на випуск власних фільмів і серіалів

Фондовий ринок
280
Apple Inc. планує витратити протягом року близько 1млрд доларів на створення оригінального відеоконтенту, який би конкурував з Amazon.com Inc. і Netflix Inc.
Про це повідомляє Bloomberg.
Новими відеопродуктами займуться Джеймі Ерліхт і Зак Ван Амбург, які були найняті з Apple, Sony Pictures Television у червні 2017 року. Очолить розробку Метт Чернісс, який до недавнього часу був президентом кабельної мережі WGN America Tribune Media Co.
Відзначається, що бюджет в 1 млрд доларів — це значно менше за витрати Netflix і Amazon для відеоконтенту. Так, в Netflix заявили, що в цьому році витратять 6 млрд доларів, а аналітики JPMorgan Chase & Co. прогнозують, що витрати Amazon складуть близько 4,5 мільярда доларів.
Представники Apple відмовилися від коментарів. Як пише видання, за минулий рік Apple прискорила своє просування, бо прагне до подвоєння доходу до 2020 року від свого бізнесу з обслуговування, в який входять такі продукти, як Apple Music і App Store. Так, в червні компанія випустила реаліті-шоу “Планета додатків”, а на початку серпня — “Караоке в машині” (“Carpool Karaoke”). У квітні компанія заявила, що випустить до 10 оригінальних шоу до кінця року.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас