Samsung випустить перший у світі смартфон з вбудованим алкотестером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустить перший у світі смартфон з вбудованим алкотестером

Технології&Авто
526
Південнокорейська група компаній Samsung, яка виробляє широку лінійку смартфонів і мобільних пристроїв, планує до запуску телефон, за допомогою якого можна буде виміряти рівень алкоголю в крові користувача.
Як зазначили представники Samsung, патент на виробництво смартфона з вбудованим алкотестером вже був отриманий компанією. Розробники гаджета вважають, що новинка допоможе істотно знизити кількість ДТП, в тому числі зі смертельними наслідками.
Алкотестер буде вбудований в мініатюрному стилусі, прикріпленому до смартфона: датчик пари буде вбудований в S Pen, який додається в комплекті до кожного Galaxy Note.
Вимірювати рівень алкоголю в крові можна буде навіть під час розмови по телефону. Творці називають свій винахід газовим датчиком: в числі його завдань буде аналіз видиху користувача пристрою і вимірювання рівня його сп’яніння.
Інженери Samsung підкреслюють, що ця функція повинна стати цікава повнолітнім користувачам смартфонів, які мають власний автомобіль: вони зможуть перевіряти свій стан перед тим, як сісти за кермо.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас