Озвучено розмір минулорічної знижки для МАУ в аеропорту "Бориспіль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Озвучено розмір минулорічної знижки для МАУ в аеропорту "Бориспіль"

Казна та Політика
882
Сумарна знижка для авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” в міжнародному аеропорту “Бориспіль” в 2016 році склала 18,8%.
Про це розповів перший заступник генерального директора міжнародного аеропорту «Бориспіль» Євгеній Дихне в інтерв’ю Укрінформу.
“Сукупну знижку, яку отримувала МАУ, є сенс рахувати за результатами року, інакше її розмір незрозумілий, у зв’язку зі складною системою розрахунку (на різні види зборів і для прямых/трансферних пасажирів знижка різна). Наприклад, за результатами 2016 року загальна знижка МАУ щодо базової вартості послуг склала 18,8%”, – повідомив Дихне.
За його словами, знижки для МАУ надавалисязгідно з наказом Міністерства інфраструктури №337. Їх розмір і правила нарахування були викладені в умовах обслуговування авіакомпанії МАУ в аеропорту «Бориспіль» у додаткових угодах.
Як зазначає Дихне, останнє така угода підписана до його приходу в аеропорт в статусі виконуючого обов’язки гендиректора, – на початку 2014 року.
Так само заступник директора прокоментував рекомендації Антимонопольного комітету України щодо знижок для МАУ.
“Антимонопольний комітет цим документом зобов’язав аеропорт не змінити розмір знижок, а уніфікувати спосіб їх нарахування для всіх авіакомпаній. Простіше кажучи, розробити публічну оферту. Ви напевно знаєте, що ми до критерію публічності в цьому питанні прийшли значно раніше, ніж Антимонопольний комітет. Вже більш ніж півроку на сайті «Борисполя» всі охочі можуть ознайомитися з нашою публічною офертою”, – зазначив він.
Дихне підкреслив, що в травні 2017 року оферта була змінена з урахуванням вимог одного вельми конкретного ірландського перевізника, і це ні у кого не викликало такої бурхливої реакції.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас