Реклама розстрочки під 0% - дійсно під 0%? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реклама розстрочки під 0% - дійсно під 0%?

Кредит&Депозит
135
Спекотно, чи не так? Спекотніше за все буде у кінці серпня – час готувати дітей до школи! Для Вас може це буде вперше, а може Ви вже «собаку на цьому з’їли»? У будь-якому разі, збирати дітлахів до школи складно – потрібно багато часу та купа речей, в тому числі і ПК. Наразі уявити процес навчання, та й просто повсякденне життя без комп’ютера чи ноутбука неможливо. Та що робити, якщо вільних коштів немає, а ПК потрібен? На думку спадає розстрочка по кредитній картці або споживчий кредит?
Реклама розстрочки під 0% - дійсно під 0%?
Майже всі магазини техніки зараз пропонують споживчий кредит з розстрочкою під 0%.
Але якщо уважно прочитати договір або один раз «наступити на граблі», стає зрозуміло, що не все так просто і райдужно. Ми не хочемо, щоб Ви наступали на граблі і зараз розкажемо, як цього уникнути.
Давайте пошукаємо той самий ПК, який прослужить довгі роки вірою і правдою, на сайті магазину техніки. Після деякого часу пошуків знаходимо той самий ноутбук або комп’ютер – якість, колір, параметри влаштовують на всі 100%, ціна подобається – 6599 грн. Вирішено! Оформлюємо «розстрочку під 0%» у магазині і тут магічним чином ціна міняється з 6599грн на 8000грн.
Але чому??? Тому, що товар в кредит від магазину завжди коштує дорожче – продавець «зашиває» проценти, які втрачає на «розстрочці під 0%» відразу у ціну товару.
До того, що ціна на порядок вище, нам намагаються продати супутні товари – мишку, навушники або цілу стерео систему… Стерео система, звісно, крута річ, але ми ж з Вами беремо ПК для навчання, не забули? :)
Деякі магазини оформлюють кредит тільки за умови покупки «гарантії від магазину», яка коштує приблизно 10% від вартості товару, а по суті, якщо щось трапилось, працівник магазину просто відвозить Вашу техніку у сервіс-центр виробника, який дає безкоштовну гарантію від самого початку. Непогане таксі за 800 гривень, щоб доставити пошкоджену техніку, чи не так?
Зрештою, замість 6599грн ми платимо 8800грн+супутні товари, тобто, з розстрочкою від магазину під 0% ми переплачуємо понад 2200грн. То яка це безкоштовна розстрочка?
Реклама розстрочки під 0% - дійсно під 0%?
Розстрочка під 0,01% по кредитній картці від Альфа-Банку!
Тепер давайте програємо цю саму ситуацію, але з кредитною карткою від Альфа-Банку, щоб зрозуміти, що таке дійсно безкоштовна розстрочка – без щомісячної комісії та з річною ставкою під 0,01%.
Після того, як Ви обрали ПК за 6599 грн, розплачуйтесь за нього своєю кредитною карткою, відповідайте на SMS з номеру 3530 з пропозицією перевести покупку у режим розстрочки і все! Уявляєте? Швидко, легко, а головне, ніяких супутніх товарів, ніяких «гарантій від магазину», ні переплати, не треба оформлювати документи на кредит. Провести карткою у терміналі та йти насолоджуватись новеньким ПК.
Підводячи підсумки, забудьте про споживчий кредит – обирайте Вашу кредитку та сміливо готуйтесь до осені!
Бажаємо відмінних оцінок,
Ваш Альфа-Банк!
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас