Чи варто чекати $5 тис. від Bitcoin - огляд ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи варто чекати $5 тис. від Bitcoin - огляд ринку

Фінтех і Картки
2944
Біткойн продовжує стрімке зростання: у вихідні він подолав позначку $4 тис. З початку серпня зростання становить 45%, з них 20% – за останні три дні. Біткойн не вперше показує сильне зростання у вихідні на підвищених обсягах – це вже можна вважати тенденцією.
Про це повідомляє аналітичний департамент Альпарі.
В моменті пара біткойн/долар піднімалася до позначки $4160, на окремих біржах проходили угоди по $4200.
Як кажуть експерти, технологія SegWit2x отримала достатню підтримку для активації, проблему масштабованості вирішено (втім, остаточно це станеться в листопаді, після подвоєння блоку до 2 мегабайт). В даний час спостерігається сплеск попиту на біткойн з боку інвесторів. Це дозволить швидше обробляти транзакції.
Фактично спрацювало класичне біржове правило «купуй на очікуваннях» (переходу на SegWit2x). Подивимося, чи спрацює правило «продавай на фактах» восени. Біржа Coinbase Inc. в четвер повідомила, що отримала інвестиції в розмірі $100 млн. Фактично це рекламний бюджет, відтак популярність криптовалют продовжить набирати обертів.
Як прогнозує Роман Ткачук, старший аналітик Альпарі, найближчим часом пара біткойн/долар протестує психологічний рівень в $5 тис. Водночас корекція вниз продовжує назрівати. Яка з цих подій настане першою – досягнення ціни в $5 тис. за біткойн чи відкат вниз – передбачити складно.
“В таких умовах актуальною може бути така стратегія: купівля біткойна за поточними рівнями (з метою зростання до $5 тис.) і можливістю докупити в разі корекції вниз. Водночас, інвестування в криптовалюти пов’язане з підвищеним ризиком (що компенсується високою прибутковістю), тому рекомендуємо робити це на 10-20% вашого інвестиційного портфеля”, – радить експерт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас