Німеччина інвестує $10 млн в український малий і середній бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина інвестує $10 млн в український малий і середній бізнес

Кредит&Депозит
335
Німецьке товариство інвестицій та розвитку (DEG) внесе $10 млн в інвестиційний фонд для малих і середніх підприємств України, повідомляє посольство Німеччини в Україні.
Як повідомляє прес-служба посольства в понеділок, фонд Emerging Europe Growth Fund III (EEGF III) полегшить підприємствам малого і середнього бізнесу країни доступ до довгострокового фінансування.
“Цією участю Німеччина зміцнює свою позицію як однієї з найважливіших країн походження іноземних інвестицій в українську економіку. Участь Німеччини є сигналом для інших приватних та інституційних інвесторів”, – йдеться в повідомленні посольства.
У диппредставництві розповіли, що фонд інвестує у орієнтовані на експорт галузі промисловості, зокрема, в ІТ, легку і харчову промисловість, а також підприємства електронної торгівлі та сферу охорони здоров’я.
У німецькому посольстві уточнили, що фонд, який фінансується, в першу чергу орієнтується на малі та середні підприємства, які потребують капіталу для власного зростання і, як показує досвід, створюють багато нових робочих місць.
Німецькі дипломати додали, що є наміри довести капітал фонду Emerging Europe Growth Fund III (EEGF III) до $150 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас