Світ на дотик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світ на дотик

Світ
79
Співробітники UKRSIBBANK BNP Paribas Group приєднаються до видання книги шрифтом Брайля з фінансової грамотності для дітей з порушеннями зору
У рамках програми «Світ на дотик» благодійний комітет UKRSIBBANK BNP Paribas Group у співпраці з міжнародним благодійним фондом «Здоров’я майбутнього» вирішив видати посібник з фінансової грамотності шрифтом Брайля для дітей з вадами зору. Утім, це не просто фінансування проекту – співробітники банку самі долучаться до видання книги: збиратимуть ідеї та матеріали для посібника, вичитуватимуть та редагуватимуть текст, адаптуватимуть зміст.
«Відчути слова та краєвиди на дотик для когось це поезія, а іншим – життєва необхідність. Сьогодні в Україні близько 10 тисяч дітей з вадами зору і гостра нестача книг шрифтом Брайля, – сказала начальник Служби бренду і комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group Яніна Ольховська.Наш банк й надалі підтримує програму «Світ на дотик» міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього». Ми продовжуємо дарувати дітям радість дотику до цікавої і необхідної інформації».
Програма «Світ на дотик» допомагає особливим дітям отримувати цікаву та корисну для розвитку літературу. Завдяки цьому проекту низка спеціалізованих навчальних закладів для дітей з вадами зору вже отримали чимало адаптованих для них видань. Так, завдяки UKRSIBBANK BNP Paribas Group шрифтом Брайля були видані книги: «Кіт у чоботях» англійською мовою та «Англійська Абетка».
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас