Чиновники нарахували в Києві десяток підпільних газових заправок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники нарахували в Києві десяток підпільних газових заправок

Кримінал
288
У столиці залишилося 9 нелегальних газозаправних станцій, повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.
За його словами, боротьба з незаконно встановленими модулями в Києві не припиняється і триватиме.
«За два тижні з’явилися дві нові псевдозаправки. Їхні власники отримали приписи на демонтаж, тому заправки будуть прибрані фахівцями до кінця тижня», — цитує чиновника прес-служба КМДА.
Він також нагадав, що міська влада розпочала зачистку столиці від незаконних конструкцій ще три роки тому, однак консолідовані в цьому році зусилля представників ДСНС та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища дозволили практично очистити все місто від засилля заправних пунктів, що не мають жодних дозвільних документів.
«Зараз кілька найбільш сміливих вирішили знову повернутися, але ми демонтуємо їхні об’єкти, або вони самі демонтують», — додає перший заступник голови КМДА і підкреслив, що влада не може бути лояльною до того бізнесу, який працює нелегально, адже це створює нерівні умови порівняно з тими компаніями, які працюють офіційно.
У мерії нагадали, що раніше близько 70% обсягу продажів скрапленого газу в столиці припадало на нелегальні газові заправки, і як наслідок, бюджет столиці недоотримував орієнтовно 625 млн грн.
Раніше повідомлялося, що з подачі міських чиновників в Києві планували демонтувати понад 350 нелегальних газових заправок.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас