Ясність щодо приходу Ryanair в Україну може настати 20 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ясність щодо приходу Ryanair в Україну може настати 20 серпня

Казна та Політика
618
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян очікує, що переговори між ірландською авіакомпанією Ryanair і аеропортом Бориспіль завершаться не пізніше 20 серпня.
Про це чиновник розповів в ефірі 5 каналу.
“Зараз намагаюся не втручатися, щоб не сказали, що я щось зробив не так. Будь ласка, чисте поле, домовляйтеся, покажіть, як зробити так. Прем’єр дав доручення Рябікіну та Офісу інвестицій успішно завершити переговори з Ryanair. Я чекаю… Думаю, це повинно бути в 20-х числах серпня, не пізніше”, – сказав міністр.
Як відомо, про відмову від виходу на український ринок Ryanair заявила 10 липня, назвавши причиною такого рішення нездатність аеропорту Бориспіль дотримуватися угоди, досягнутої в Мінінфраструктури з представниками аеропорту та нинішнім гендиректором підприємства Павлом Рябікіним в березні цього року.
Тим часом, аеропорт Львів зміг досягти консенсусу з ірландською авіакомпанією, що увінчався підписанням угоди між двома компаніями. Однак, менеджмент ірландського лоукостера заявив, що не має наміру входити на український ринок тільки заради львівського аеропорту, без польотів в аеропорт Бориспіль. Крім того, авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” вимагає в суді розірвати договір між Ryanair і аеропортом Львів.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас