Швидкість пересування в тунелях Маска складе до 965 км/год — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидкість пересування в тунелях Маска складе до 965 км/год

Технології&Авто
1074
Компанія підприємця Ілона Маска The Boring Company побудує підземну транспортну мережу для поїздок як на короткі, так і на довгі дистанції. Автомобілі будуть рухатися по тунелях зі швидкістю 200 км/год, а вакуумні поїзди Hyperloop – зі швидкістю до 965 км/год. Однак досі невідомо, чи отримав Маск від влади дозвіл на реалізацію свого проекту.
Спочатку Ілон Маск планував вирішити проблему з пробками в Лос-Анджелесі і прокласти невелику підземну трасу, щоб простіше було добиратися до офісу SpaceX. Тепер підприємець збирається з’єднати столицю США Вашингтон з Нью-Йорком, використовуючи швидкісні вакуумні поїзди і електромодулі для транспортування автомобілів.
Як повідомляє The Guardian з посиланням на офіційну заяву The Boring Company, Ілон Маск побудує в Америці багаторівневу підземну транспортну мережу для переміщення на короткі відстані в межах міста і на довгі – з одного міста в інше. «Основу складуть стандартні герметичні тунелі з електроплатформами для перевезення автомобілів. Їх швидкість складе 200 км/год», – повідомляє компанія.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас