У НАБУ обіцяють максимально швидкі результати у справі щодо Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У НАБУ обіцяють максимально швидкі результати у справі щодо Приватбанку

Фондовий ринок
1221
Національне антикорупційне бюро України вже провело понад 50 обшуків у офісах Приватбанку і намагається розслідувати справу щодо цієї установи максимально швидко.
Про це повідомив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.
«Ми ніколи не міряємо свою роботу кількістю проведених обшуків, але там проведено понад 50 обшуків і встановлюються усі можливі особи, причетні до цієї оборудки, також паралельно проводяться економічні дослідження для того, щоб виконати вимоги КПК щодо встановлення збитків експертним шляхом», – зазначив Ситник.
За його словами, найближчим часом буде сформоване коло підозрюваних. «Ми розуміємо, наскільки це важливо зараз, бо 1 липня минуло — час, коли акціонери повинні були виконати свої зобов’язання, але не виконали. Ми розуміємо, що справа повинна бути розслідувана миттєво, і ми намагаємося максимально швидко по ній іти», – сказав директор НАБУ.

Довідка Finance.UA:

  • 19 грудня минулого року Приватбанк перейшов у державну власність.
  • Протягом червня екс-власник ПАТ КБ “Приватбанк” Ігор Коломойський подав до суду серію позовів, направлених проти Кабміну, НБУ та Приватбанку.
  • НАБУ розслідує кримінальне провадження за фактами розтрати коштів Приватбанку в особливо великому розмірі, вчиненої менеджментом та власниками істотної участі вказаної банківської установи, внаслідок чого держава зазнала збитків у розмірі докапіталізації банку в сумі 116,8 млрд грн.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас