У Німеччині Volkswagen пропонує замість старих авто 10 тис. євро знижки на нові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині Volkswagen пропонує замість старих авто 10 тис. євро знижки на нові

Фондовий ринок
1753
Volkswagen AG пропонує в Німеччині програму trade-in для старих моделей автомобілів з дизельними двигунами, що відповідають екологічним стандартам від Євро-1 до Євро-4: автовласники можуть отримати знижку на купівлю нової машини в розмірі до 10 тис. євро.
Як йдеться в повідомленні компанії, здати в рамках програми можна дизельні машини будь-яких виробників. Додаткові пільги в розмірі від 1 тис. до 2,38 тис. євро чекають тих споживачів, які захочуть придбати електрокар, гібридний автомобіль або автомобіль, що працює на газовому паливі.
Наприклад, при поверненні сіті-кара Up! знижка на купівлю нового автомобіля Volkswagen складе 2 тис. євро, а позашляховика Touareg – до 10 тис. євро залежно від року випуску.
Для автомобілів марки Audi знижки складуть від 3 тис. до 10 тис. євро, Porsche – 5 тис. євро для моделей Cayenne і Panamera.
“Завдяки екологічній програмі компанія внесе суттєвий внесок у підвищення якості повітря в містах. Водночас Volkswagen підтримує технологічний перехід до електромобілів”, – наголошується в прес-релізі.
Керівники Volkswagen в ході прес-конференції у вівторок відмовилися уточнити потенційну вартість програми для концерну.
Попит на автомобілі з дизельними двигунами в Європі знижується після скандалу з Volkswagen і іншими компаніями, які навмисно занижували показники шкідливих вихлопів для таких машин. У деяких містах Німеччини, включаючи Штутгарт – батьківщину концерну Daimler AG (бренд Mercedes-Benz), обговорюється повна заборона на дизель.
Крім однойменного бренду, німецькому автоконцерну Volkswagen належать марки легкових автомобілів Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Skoda, мотоцикли Ducati, вантажівки MAN, Scania та Volkswagen Commercial.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас