Inspire пропонує клієнтам підписку на вітрову енергію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Inspire пропонує клієнтам підписку на вітрову енергію

Енергетика
344
Стартап Inspire замість рахунків за електрику, прив’язаних до споживання, пропонує оформити фіксовану підписку, на яку він купує сертифікати відновлюваної енергії, щоб збільшити їх частку в енергомережі.
Якщо ви живете в США і хочете підтримати відновлювану енергетику, у вас не так вже й багато варіантів. Можна заплатити «зелену премію» вашій керуючій компанії, або купити енергію безпосередньо у генеруючих компаній.
Новий стартап Inspire пропонує переглянути ці відносини за допомогою підписки на вітрову енергію, яка не залежить від фактичного споживання. Ціна складається з вартості кіловат-години, розрахованої, виходячи з середнього споживання, від кількості жителів у будинку, погоди і площі житла. Оскільки Inspire уклав угоди з керуючими компаніями, ви все одно будете отримувати рахунки від них, але вже з новими цифрами. А додаток від Inspire допомагає аналізувати використання енергії, і де її можна заощадити.
Однак Inspire не гарантує, що ваш будинок відразу ж почне працювати виключно на відновлюваній енергії. На кожну мегават-годину електрики ви використовуєте, вона буде купувати сертифікати відновлюваної енергії від місцевої чи регіональної вітроелектростанції. Їх купівля в результаті знижує вартість «зеленої енергії».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас