На несумлінних київських перевізників знайшли управу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На несумлінних київських перевізників знайшли управу

Казна та Політика
1584
«Укртрансбезпека» перевірятиме перевізників, використовуючи нагрудний відеореєстратор. Ця служба здійснює перевірки таксистів, водіїв маршруток і проводить контроль на вагових пунктах.
Експериментальний проект запустили 7 серпня в Києві, і триматиме він близько трьох місяців. Крім нагрудних камер у інспекторів будуть також окуляри з камерами, які здатні записувати відео тривалістю до 8 год., передає «Сегодня». Знятий матеріал самі працівники не зможуть переглядати або видаляти.
«Були прецеденти, коли наших інспекторів звинувачували, і не можна було довести. Було багато випадків і з таксі, коли не було шашечок», – каже в.о. керівника Київського регіонального управління «Укртрансбезпеки» Олександр Горенюк.
Перевізникам хвилюватися не варто, бо проект спрямований на посилення контролю саме інспекторів. Крім столиці, він охопить і інші області. Через тиждень такими реєстраторами вже будуть користуватися інспектори Херсона, Одеси, Миколаєва та Хмельницького. Загалом в держслужбі зараз є тільки 60 камер на всю Україну.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас