Укрпошта буде здавати майно в оренду через ProZorro.Продажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта буде здавати майно в оренду через ProZorro.Продажі

Казна та Політика
209
ProZorro.Продажі запускає новий напрямок роботи – оренду майна для комунальних підприємств, місцевих органів виконавчої влади, організацій з державною часткою понад 50%.
Про це у вівторок, 8 серпня, засновники проекту розповіли на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, передає Урядовий портал.
“Тепер ми надаємо можливість не тільки продавати державі і купувати у неї, а ще й орендувати. Це зробить використання майна держпідприємств максимально ефективним. Наступним кроком має стати підготовка системи до продажу самих підприємств під час так званої малої приватизації”, – зазначив перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.
Повідомляється, що ПАТ “Укрпошта” стає першим підприємством з державним акціонерним капіталом в Україні, яке розробило та запроваджує механізм здачі в оренду на конкурентних засадах”.
“Укрпошта” перебуває в сфері управління Мінінфраструктури. Надає понад 50 видів послуг в 10,6 тис. відділеннях по всій Україні. У штаті компанії – 76 тис. працівників, з яких 33 тис. листонош і 13 тис. лператорів поштового зв’язку.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас