Bluetooth-гарнітура Samsung U Flex отримала підтримку голосових помічників (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bluetooth-гарнітура Samsung U Flex отримала підтримку голосових помічників (відео)

Фондовий ринок
201
Компанія Samsung представила нову бездротову гарнітуру U Flex. Навушники припадуть до смаку активним користувачам: новинка отримала шийний обід, який може згинатися під кутом до 100 градусів. Ще однією особливістю U Flex стала кнопка активації голосового помічника, яку також можна використовувати для роботи з додатками таймера і S Health.
За чисте і природне звучання відповідають 11-мм низькочастотні і 8-мм високочастотні динаміки, які відтворюють потужний бас, глибокі середні і частоти. Samsung U Flex отримали підтримку технології Scalable Codec, яка бере на себе оптимізацію Bluetooth-підключення та стабільне відтворення музики при високому рівні перешкод. Кодек сумісний з пристроями під керуванням Android 7.0 Nougat і вище.
Завдяки можливості доступу до S-Voice і інших голосових помічників, в тому числі Bixby, за допомогою Samsung U Flex можна в будь-який момент дізнатися про поточний час, зробити голосову замітку або відкрити один з останніх використаних додатків.
На гнучкому шийному ободі розмістилися клавіші регулювання гучності, кнопка відтворення, гніздо для зарядного пристрою і кнопка для миттєвого доступу до голосового помічника. Samsung U Flex з магнітним кріпленням навушників пропрацюють до 10 годин в режимі відтворення, до 9 годин в режимі розмови і до 250 годин в режимі очікування. Вага моделі – 51 грам.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас