Аеропорт Львів запросив в Україну ще одну ірландську авіакомпанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Львів запросив в Україну ще одну ірландську авіакомпанію

Фондовий ринок
1297
Аеропорт Львів має намір надати своїм пасажирам можливість бюджетних перельотів на далекомагістральних рейсах. Серед авіакомпаній, які могли б зайти в аеропорт і здійснювати такі рейси, називають ірландську Aer Lingus.
Про це повідомила директор Львівського аеропорту Тетяна Романовська в інтерв’ю ZIK.
“Хочемо дати можливість нашим громадянам користуватися послугами лоукостерів на далекомагістральних рейсах, таких як Norwegian і Аег Lingus. Ці авіакомпанії виконують польоти в США і Канаду з Норвегії та Ірландії, а їх вартість стартує від $150”, – заявила Романовська.
Аег Lingus – національний авіаперевізник Ірландії. 25,4% акцій компанії належать ірландському уряду. Авіакомпанія має рейтинг 4 зірки від Skytrax. Її флот складається з 62 повітряних суден. Аег Lingus входить в IAG (International Airlines Group), у складі якої присутні також такі перевізники, як British Airways, Iberia, LEVEL і Vueling. База авіакомпанії знаходиться в Дубліні. Авіаперевізник виконує перельоти з Дубліна, Корка та Шаннона за близько 40 напрямами до Європи і за 11 напрямами з Дубліна та Шаннона в США і Канаду. Ціна квитків на європейські рейси стартує від €35, на трансатлантичні – від €209.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас