Brompton випустить перший складаний електровелосипед (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Brompton випустить перший складаний електровелосипед (відео)

Технології&Авто
485
Найбільший виробник складаних велосипедів у Великобританії компанія Brompton представила першу електричну версію своєї флагманської моделі, пише Сlean Technica.
Brompton Electric важить близько 16 кг, що приблизно в два рази легше за класичні електровелосипеди, представлені на ринку. Акумулятор вагою 3 кг розташований спереду, трохи нижче від керма, легко знімається і поміщається в сумку, якщо велосипед потрібно поставити на стоянку.
Батарея і двигун поставляються компанією Williams Advanced Engineering, яка постачає батареї для Formula E, міжнародної гоночної серії за участю електромобілів.
Дальність їзди Brompton Electric на одному заряді — 80 км, що для міста більше, ніж достатньо. Велосипедисти можуть вибрати між трьома рівнями потужності в залежності від їхніх потреб і стилю їзди. Brompton також випустила мобільний додаток, за допомогою якого можна відстежити пробіг і налаштувати велосипед під себе.
Це найбільш впізнаваний бренд на ринку складаних велосипедів. У 1975 році засновник компанії Ендрю Річі зібрав перший прототип у себе в квартирі в Лондоні, а в 1988 році відкрив першу фабрику. Сьогодні Brompton випускає 45 тисяч складаних велосипедів на рік, що робить її найбільшим у Великобританії виробником велосипедів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас