Безпілотна система Apple буде застосовуватися не тільки в автомобілях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпілотна система Apple буде застосовуватися не тільки в автомобілях

Фондовий ринок
154
Генеральний директор Apple Тім Кук підтвердив, що у компанії є великий проект з розробки автономної системи, але її застосування не обмежиться безпілотними автомобілями, пише Futurism.
Однак Кук не уточнив, які ще області застосування будуть у системи. Під час конференції з інвесторами він лише зазначив, що автономні системи можуть використовуватися різними способами, і транспортні засоби — лише один з варіантів їх застосування.
Він сказав, що у Apple є великий проект, пов’язаний з автономними системами, і компанія активно інвестує в нього. Генеральний директор вважає, що автономія — це «мати» всіх проектів на основі штучного інтелекту.
В кінці минулого року Apple підтвердила, що компанія працює над безпілотним автомобілем. На початку цього літа Тім Кук дав інтерв’ю телеканалу Bloomberg і розповів подробиці розробки технології автономного водіння — до цього Apple не розкривала подробиць свого проекту.
Безпілотні автомобілі вважаються зараз майбутнім транспорту — вони зможуть забезпечити більше безпеки на дорогах. Прогнозується, що робомобілі створять «пасажирську економіку» обсягом $7 трлн.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас