Болівар продовжує падіння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Болівар продовжує падіння

Валюта
1663
Тільки 1 серпня курс американської валюти досяг 12,2 тис. боліварів за $1, при цьому в додатковій системі обміну DICOM офіційний курс венесуельської валюти становить лише 2,9 тис. боліварів.
Нинішня метушня і невдачі політики Ніколаса Мадуро вже призвели до того, що вартість венесуельської валюти знизилася до рівня, який нижчий, ніж у валюти відеоігор. Опозиція Венесуели, яка контролює парламент країни, не визнала вибори до установчих зборів, заявивши, що це питання мало вирішуватися на референдумі.
Адміністрація президента США ввела санкції безпосередньо проти президента Венесуели Ніколаса Мадуро. Про це повідомляється на сайті Міністерства фінансів США. На такі заходи влада Штатів пішла після того, як Мадуро вирішив переписати конституцію країни.
Наслідки санкцій, які тепер можуть бути введені стосовно нафтового сектора Венесуели, будуть далекосяжними, заявив CNBC аналітик PVM Oil Associates Стівен Бреннок.
“Венесуела втратить такі необхідні нафтові доходи, нафтопереробні підприємства США постраждають від зниження рентабельності нафтопереробки, а американські автомобілісти – від зростання цін на бензин”, – сказав він.
Економіка Венесуели майже повністю залежить від нафтової промисловості, на яку припадає близько 95% експорту країни.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас