Компанія Apple вирішила виростити упаковку для своїх продуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Apple вирішила виростити упаковку для своїх продуктів

Технології&Авто
1270
У створення лісових угідь на території Китаю, які змогли б покрити потребу в пакувальних матеріалах для майбутніх продуктів, інвестувала Apple Inc.
Про це представники Apple розповіли місцевому агентству новин «Сіньхуа». Всього в рамках кампанії з розвитку відновлюваних ресурсів планується освоїти 320 000 акрів землі, засадженої деревами. Сума угоди не розкривається.
«Ми виявили, що китайці можуть бути прекрасними партнерами не тільки в сфері виробництва, але і в сфері державного регулювання, оскільки мають грамотну програму освоєння лісових ресурсів, — розповідає Ліза Джексон, віце-президент компанії Apple з питань навколишнього середовища. — Також ми вважаємо китайський грунт одним з найродючіших, що просто необхідно для реалізації наших «зелених» програм».
На даний момент для виробництва власної продукції Apple задіює 96% ресурсів, що одержуються з відновлюваних джерел. У найближчі плани компанії входить створення на території Китаю мережі сонячних електростанцій потужністю 2 ГВт. Це дозволить скоротити кількість викидів, що завдають непоправної шкоди довкіллю, і знизити до абсолютного мінімуму парниковий ефект, створюваний складальними потужностями.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас