У Кабміні назвали області, які відстають від графіка виконання дорожніх робіт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні назвали області, які відстають від графіка виконання дорожніх робіт

Казна та Політика
631
Служби автомобільних доріг у Київській, Запорізькій, Миколаївській, Сумській і Херсонській областях відстають від графіка виконання дорожніх робіт, написав на своїй сторінці у Facebook віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон.
При цьому він не уточнив, які покарання понесуть начальники служб автомобільних доріг в зв’язку з відставанням від графіка.
«Дуже добре справляються з ремонтом Львівська, Івано-Франківська, Київська, Одеська та Дніпропетровська області. Дещо відстають від графіка Київська, Запорізька, Миколаївська, Сумська і Херсонська області. Тут службам автомобільних доріг варто посилити роботу», – написав віце-прем’єр. За словами Кістіона, в цілому по країні обсяги ремонту доріг удвічі перевищують торішні показники.
«Станом на 1 серпня 2017 року обсяги ремонту доріг удвічі перевищують торішні показники. Виходячи з таких темпів, у нас є всі шанси за підсумками року втричі збільшити обсяги відремонтованих доріг в Україні. Фінансовий ресурс для виконання таких амбітних планів уряд забезпечив», – написав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас