На ринку VR в Європі працює майже 500 стартапів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ринку VR в Європі працює майже 500 стартапів

Технології&Авто
289
У новому звіті про стан справ на ринку технологій віртуальної реальності, підготовленому Venture Reality Fund і компанією LucidWeb, йдеться про 487 компаній, що працюють на ринку VR в Європі, повідомляє VentureBeat. Для порівняння, у першому звіті, випущеному у лютому, налічувалося лише 300 VR-стартапів.
Галузь технологій віртуальної реальності в Європейському союзі продовжує стрімко розвиватися, незважаючи на загальний скептицизм експертів. VR-стартапи поширюються по всьому континенту. Дослідження виявило 46 таких компаній у Великобританії і 29 у Франції, далі йдуть Швеція (19) і Німеччина (15).
«Індустрія VR продовжує зростати, разом з Великобританією і Францією, на ринок увірвалася Швеція з великою кількістю високопродуктивних стартапів», — заявив Лін Седжерс, співзасновник і генеральний директор LucidWeb. Заснована в Кремнієвій долині венчурна компанія Venture Reality Fund давно інвестує кошти у ринки VR. На початку цього року вона об’єдналася з LucidWeb для випуску піврічного звіту.
Дослідження включає компанії VR, що створюють інфраструктуру, інструменти, платформи і програми. У звіті відзначається, що в основному інвестори вкладають в технології віртуальної реальності, пов’язані з підприємництвом, трохи поступаються такі галузі, як охорона здоров’я та освіта. Очікувано, найбільш прибутковим сегментом для VR залишається ігрова індустрія.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас