У Польщі двом українцям загрожує 25 років тюрми за підробку банківських карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Польщі двом українцям загрожує 25 років тюрми за підробку банківських карток

Кримінал
350
У Польщі українсько-польську злочинну групу звинувачують у підробці банківських платіжних карток.
Про це повідомляє Польське радіо.
Всього у цій групі були четверо людей. Двоє українців та двоє поляків сканували інформацію з карток, копіювали її та знімали гроші з рахунків. Співробітники Агентства внутрішньої безпеки затримали їх у липні 2016 року.
В авто злочинної групи агенти знайшли банківські картки з російським і німецьким маркуванням і без жодних знаків, лише з магнітною стрічкою.
Крім того, співробітники відомства вилучили ноутбук, в якому були програми для зчитування та введення даних на платіжні картки і спеціальні пристрої для переписування інформації з карток.
Пізніше Агентство внутрішньої безпеки затримало четверту особу – Яцека М. Його звинуватили у співпраці з трійкою раніше затриманих. В його помешканні знайшли незареєстровану зброю, амфетамін та екстазі.
У липні польські спецслужби до суду направили обвинувальний акт щодо злочинної групи. Їх звинувачують у підробці банківських платіжних карток, а одного – у незаконному володінні зброєю та наркотиками, повідомив речник міністра координатора спецслужб Станіслав Жарин.
У Польщі за подібний злочин передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від 5 до 25 років. Окремо четвертий затриманий відповідатиме за незаконне володіння зброєю та наркотиками.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас