У Києві поліція викрила схему заволодіння нерухомістю на суму понад 118 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві поліція викрила схему заволодіння нерухомістю на суму понад 118 млн гривень

Кримінал
721
У Києві працівники управління захисту економіки Національної поліції і слідчі Дарницького управління поліції викрили схему, за якою зловмисники незаконно заволоділи майновим комплексом вартістю понад 118 млн гривень.
Про це повідомляє прес-служба поліції.
Повідомляється, що поліцейські встановили, що зловмисники зібрали пакет підроблених документів. На їх підставі зареєстрували за собою право власності на майновий комплекс у Дарницькому районі. Оперативники встановили місце знаходження одного з учасників злочину і доставили його в слідчий відділ.
“В даний час слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури Києва повідомили йому про підозру у ч. 2 ст. 205-1 (підробка документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб – підприємців), і ч. 3 ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою”, – йдеться в повідомленні.
Так, з метою збереження майна на комплекс підприємства вартістю понад 118 млн гривень було накладено арешт. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Київської місцевої прокуратури №2 спільно з працівниками Національної поліції викрили та зупинили рейдерське захоплення майнового комплексу, розташованого в Києві на вул. Харківське шосе, вартістю понад 120 млн гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас