Підсумки зборів акціонерів: Індустріалбанк та Експрес-банк об`єднуються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підсумки зборів акціонерів: Індустріалбанк та Експрес-банк об`єднуються

Світ
42
1 серпня 2017 року відбулися збори акціонерів Індустріалбанку та Експрес-банку. Був затверджений план реорганізації Експрес-банку і приєднання його до Індустріалбанку. Також визначено склад Правління об’єднаного Банку.
Основні питання, розглянуті в ході зборів акціонерів, стосуються процедури об’єднання банків. Рішенням акціонерів буде проведена реорганізація Експрес-банку з приєднанням його до Індустріалбанку. Завдяки спрощеній процедурі, визначеної Законом України «Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків», процес буде пройдений в більш короткі терміни.
Головою Правління об’єднаного Банку затверджений Михайло Букрєєв. Склад Правління буде сформований з представників двох банків. До нього увійдуть: Владислав Дідовець, Артем Лазня, Влад Верченко, Інна Завадська та Ірина Мар`янко.
Власний капітал об`єднаного банку складе 1 млрд 352 млн грн, активи – 4 млрд 24 млн грн, а кількість відділень зросте до 125.
“Ми провели велику роботу і зараз сформовані загальні принципи інтеграції. Злиття буде поступовим і пройде на рівні процесів. уніфікації процедур, удосконалення продуктів і сервісів. Ми об`єднуємо кращі компетенції і досвід співробітників Індустріалбанку та Експрес-банку, щод створити єдиний банк-лідер з розвиненою інфраструктурою, який стане надійним фінансовим партнером для своїх клієнтів”, – коментує Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
Індустріалбанк та експре-банку мають спільну групу акціонерів: Роза Дворецька, Володимир Дворецький та Анна Дворецька володіють 70% уставного капіталу Індустріалбанку, а в Експрес-банку Розі та Ігореві Дворецьким належить 80% статутного капіталу.
Погодження плану реорганізації отримано від НБУ 14 липня 2017 року. Раніше, а саме в листопаді 2016 року, згідно з рішенням Комітету НБУ з питань надзору та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем, була визначена банківська група у складі Індустріалбанку, Експрес-банку та страхової компанії “Захід – резерв”.
Більш детальну інформацію про об`єднання, а також відповіді на питання з об`єднання Індустріалбанку та Експрес-банку читайте за посиланням.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас