«Бориспіль» назвав найпунктуальніші авіакомпанії в першому півріччі 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Бориспіль» назвав найпунктуальніші авіакомпанії в першому півріччі 2017 року

Фондовий ринок
509
Аеропорт «Бориспіль» аналізував якість роботи авіакомпаній, позначивши рейтинг пунктуальності за період з 1 січня по 30 червня 2017 року.
Так, протягом 1-го півріччя пасажирські авіаперевезення з регулярністю понад 90% забезпечили «Czech Airlines», «Aegean» і «Georgian Airlines».
В «золоту середину» з пунктуальністю від 70 до 90% потрапили: «Austrian Airlines», «Lufthansa», «Windrose Airlines», «Air Arabia», «AirBaltic», «Міжнародні авіалінії України», «Air France», «Azur Air Ukraine», «Anda Air», «Азербайджанські Авіалінії», «Дніпроавіа», «KLM», «Turkish Airlines», «British Airways», «Ellin Air», «Atlasjet Ukraine», «LOT», «UM Air», «Bravo Airways».
“Аналіз пунктуальності авіакомпаній, що співпрацюють з «Борисполем», дозволяє нам більш ефективно коригувати спільну роботу. При збільшенні пасажиропотоку та кількості рейсів з авіаційного хаба, яким є «Бориспіль», зростають і відповідні ризики, тому ми повинні ретельно контролювати наш авіатрафік», – зазначив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін.

Довідка Фінанси.юа.:

  • У першому півріччі 2017 року «Бориспіль» обслужив 4,74 млн пасажирів і забезпечив планове зростання пасажиропотоку на 30%.
  • Кількість трансферних пасажирів за 6 місяців збільшилася на 37% до 1,3 осіб, а кількість рейсів з 33 тис. (6 місяців 2016 року) до майже 41 тис. вильотів літаків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас