На iPhone перестануть працювати сотні тисяч додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На iPhone перестануть працювати сотні тисяч додатків

Фондовий ринок
1920
Експерти попереджають, що власників продукції Apple чекає «апокаліпсис додатків». Через 6-8 тижнів, з виходом нової версії операційної системи iOS під номером 11, на мобільних гаджетах перестануть працювати сотні тисяч додатків. Це торкнеться майже кожного власника iPhone і iPad, які відновлять до iOS 11. Про це пише Tech Today.
За попередніми підрахунками, нова версія iOS 11 знищить близько 187 тисяч додатків – це приблизно 8% від загальної кількості в App Store. Постраждають всі програми, які тривалий час не оновлювалися і залишаються 32-бітними. Операційна система iOS 11 буде підтримувати виключно 64-бітові додатки. Запустити на ній 32-бітну утиліту буде неможливо.
Apple почала натякати на зміну розрядності своїх програм кілька років тому. Саме тоді iOS вперше почала підтримувати 64-бітове програмне забезпечення. Спочатку Apple заохочувала розробників переписувати свої утиліти з підтримкою 64 біт. Але також можна було запускати 32-бітові програми. Згодом компанія почала попереджати, що відмовляється від застарілого режиму.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас