Аеродром Дніпра прийматиме набагато більшу кількість рейсів, коли в нього зайдуть лоукости - Омелян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеродром Дніпра прийматиме набагато більшу кількість рейсів, коли в нього зайдуть лоукости - Омелян

Казна та Політика
380
Під час робочого візиту в Дніпропетровську область міністр інфраструктури України Володимир Омелян торкнувся теми розвитку аеропорту в Дніпрі. Міністр висловив сподівання, що повітряна гавань зможе приймати набагато більше рейсів, якщо туди зайдуть лоукост-авіакомпанії.
Жителі Дніпра повинні мати зручне і доступне авіасполучення як з іншими містами України, так і з країнами Європи, заявив В. Омелян.
“Під моєю постійною увагою перебуває авіаційна галузь. Я сподіваюся, що аеродром Дніпра буде приймати набагато більшу кількість рейсів, коли в нього зайдуть лоукости. Я мав можливість порівняти аеропорт Львова і аеропорт Дніпра. На превеликий жаль, порівняння не на користь Дніпра. Аеропорт Дніпра – це єдиний аеропорт, який в 2016 році скоротив пасажиропотік на тлі 30%-го зростання пасажиропотоку по всій Україні, на тлі того, що окремі аеропорти демонстрували зростання на 50% і навіть на 70%. Пояснення цьому одне – власники не хочуть вільної конкуренції. Те, що ми маємо в масштабах країни – боротьбу за лоукости, за Raynair, за дешеві квитки для громадян України, – ми маємо на прикладі Дніпра. І у мене буде окрема зустріч з цього приводу як з керівництвом аеропорту, так і з правоохоронними органами, щоб нарешті прийти до нормального вирішення цієї ситуації, щоб жителі Дніпра і області спокійно літали в ті міста, які їм цікаві, не платили три, а іноді і вісім тисяч гривень за квиток до Києва, а мали доступний ринок для польотів Україною, в країни Європи і по світу”, – підкреслив міністр.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас