У Києві силовики зупинили захоплення комплексу вартістю 120 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві силовики зупинили захоплення комплексу вартістю 120 млн грн

Кримінал
2168
Завдяки втручанню прокурорів Київської місцевої прокуратури №2 та працівників Нацполіції викрито і припинено рейдерське захоплення майнового комплексу, розташованого на вул. Харківське шосе в Києві, вартістю понад 120 млн грн, — йдеться в повідомленні прес-служби столичної прокуратури.
«Встановлено, що група зловмисників, діючи від імені фіктивного товариства на підставі підроблених документів і уклавши низку незаконних угод, переоформила право власності на вказаний комплекс на інших осіб», — розповіли правоохоронці.
У відомстві уточнюють, що за даним фактом розпочато досудове розслідування за ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) КК України, в ході якого вдалося розкрити і задокументувати злочинну схему, а об’єкт нерухомості повернути законним власникам».
«Зараз одному із зловмисників повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внести заставу в сумі завданих ним збитків, а саме 120 млн грн. За скоєння цього злочину йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», — відрапортували прокурори.
У релізі додається, що в даний час триває слідство, встановлюються інші особи, причетні до скоєння цього кримінального злочину.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас