У зв'язку з безвізом в Україні збільшать випуск паспортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У зв'язку з безвізом в Україні збільшать випуск паспортів

Казна та Політика
1042
Поліграфкомбінат “Україна” 17 липня уклав угоду з нідерландською компанією IAI industrial systems B. V. про закупівлю друкарського і графічного обладнання на 1,69 млн євро.
Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі уточнила, що відомство підтримало ініціативу поліграфкомбінату “Україна” про придбання додаткового обладнання з випуску паспортів з безконтактним електронним носієм через значний ажіотаж з боку населення.
“Листом від 13 липня 2017 р. Мінекономрозвитку підтримало ініціативу поліграфкомбінату “Україна” про укладення Підприємством контракту на поставку обладнання з IAI industrial systems B. V. (Нідерланди), що дозволить збільшити обсяг персоналізованих документів поліграфкомбінатом “Україна” на добу до 22 тис. шт.”, — повідомили в МЕРТ.
Обладнання оснащене автоматичною системою BookMaster One, яка використовується для персоналізації паспортів, що містять полікарбонатну сторінку для нанесення даних з використанням технології лазерного гравіювання, що має можливість записувати персональні дані в інтегрований безконтактний мікрочіп.
Раніше повідомлялося, що Державна міграційна служба прогнозує зниження ажіотажу навколо отримання біометричних паспортів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас