ВТБ Банк списав кредит майже на $15 млн структурі депутата Дзензерського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВТБ Банк списав кредит майже на $15 млн структурі депутата Дзензерського

Фондовий ринок
458
ПАТВТБ Банк” (Київ) списав як безнадійну заборгованість компанії-банкрута ТОВ “Український готельний менеджмент” (Дніпро), повідомляється на веб-сайті фінустанови.
“Кредит у розмірі близько $15 млн ВТБ Банком був зарезервований і списаний ще в кінці 2016 року”, – йдеться в повідомленні.
Банк також заявляє про припинення активної претензійно-позовної роботи щодо стягнення майна Дніпропетровського військового госпіталю, який виступав заставою за вказаним кредитом.
“У 2017 році банк не висував жодних майнових претензій на будівлю госпіталю, і в майбутньому не має наміру цього робити”, – підкреслює ВТБ Банк.
За даними фінустанови, на момент видачі кредиту компанія-позичальник “Український готельний менеджмент” входила в групу компаній “Веста”, кінцевими бенефіціарами якої є Денис Дзензерський та його батько Віктор Дзензерський.
“При видачі кредиту банк розраховував на сумлінне виконання позичальником взятих на себе фінансових зобов’язань. Процедуру банкрутства компанії “Український готельний менеджмент” планується завершити в 2017-2018 рр.”, – вказується в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас