Анонсовано новий стандарт для USB Type-C — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анонсовано новий стандарт для USB Type-C

Технології&Авто
985
Група з просування USB 3.0 оголосила про нову специфікацію USB 3.2. Це оновлення дає переваги в роботі з кабелями USB Type-C, зокрема, стандарт став в 2 рази швидший від попереднього, пише Digital Trends.
Поява з’єднання USB Type-C забезпечила простіший спосіб підключення ПК і мобільних пристроїв до зарядних або периферійних пристроїв. Роз’єм став двостороннім, що дозволяє користувачеві не турбуватися про те, щоб повернути його правильною стороною. Тепер була оголошена швидша нова специфікація USB 3.2, що забезпечує ще одну перевагу для USB Type-C.
Раніше USB-роз’єми і кабелі були односмуговими. А USB 3.2 використовує можливість багатосмугової роботи, що надається новим роз’ємом і кабелем, забезпечуючи дві смуги 5 Гбіт/с або 10 Гбіт/с, таким чином, подвоюючи швидкість USB 3.1.
Це означає, що USB-кабель 3.2, підключений до пристрою USB 3.2, може досягти швидкості передачі даних понад 2 ГБ/с. Для досягнення такого рівня продуктивності потрібне підключення до супершвидкісних USB Type-C, що забезпечує швидкість до 10 Гбіт/с. Як завжди, нове з’єднання USB 3.2 залишиться сумісним зі старими пристроями USB 3.X.
Тепер з’єднання USB Type-C, ймовірно, стануть ще більш поширеними на нових пристроях, оскільки виробники прагнуть залучити покупців ще більшою продуктивністю.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас