В Укрпошті розповіли, як мають намір заробляти на пенсіонерах - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укрпошті розповіли, як мають намір заробляти на пенсіонерах - ЗМІ

Фінтех і Картки
1697
Укрпошта запровадить комісію за зняття готівки на відділеннях.
Про це повідомляє НВ з посиланням на прес-службу найбільшого в Україні поштового оператора.
Механізм оготівковування коштів з платіжних карт не відрізнятиметься від процесу зняття готівки з платіжних карток у відділеннях банків. До обслуговування прийматимуть картки усіх українських банків.
Про це повідомили у прес-службі найбільшого в Україні поштового оператора.
Укрпошта встановить плату за надані послуги. Наразі тариф за зняття готівки з карток ще не визначений, але, як запевнили в Укрпошті, вартість послуги буде ринковою.
Так, наприклад, у державному Ощадбанку у мережі відділень для бюджетних організацій діє тариф за зняття готівки у розмірі 0,15%, для небюджетних – 0,75%, але не менше 5 грн за операцію.
Також, за інформацією Укрпошти, оператор буде приймати картки до оплати за надані на відділенні послуги. Зараз до оплати приймається готівка.
Власна мережа терміналів для Укрпошти, як стверджують там, значно вигідніша, ніж встановлення у відділеннях терміналів банків-партнерів. Адже це дає можливість отримати значно більший дохід за видачу готівки, ніж у терміналах банків. За підрахунками експертів Укрпошти, вже за рік вартість терміналів окупиться.
В свою чергу, порталу Файненс.юа в прес-службі Укрпошти прокоментували цю інформацію і заявили, що комісія буде стягуватися відповідно до умов банку-власника терміналу. Що ж стосується власного еквайрингу поштового оператора, то про зовнішню комісію для клієнтів поки не йдеться.

Довідка Finance.UA:

  • Укрпошта отримала акредитацію від міжнародної платіжної системи Mastercard, що дозволить їй встановлювати POS-термінали у відділеннях для розрахунку платіжними картками.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас