Індустріалбанк та Експрес-банк - разом сильніше: порядок денний зборів акціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк та Експрес-банк - разом сильніше: порядок денний зборів акціонерів

Світ
48
До порядку денного зборів акціонерів Індустріалбанку, запланованого на 1 серпня 2017 року, включено питання про затвердження плану реорганізації Експрес-банку та приєднання його до Індустріалбанку. У планах також розгляд кандидатур до складу Правління об’єднаного Банку. В цей же день відбудуться збори акціонерів Експрес-банку з аналогічним порядком денним.
Збори акціонерів Індустріалбанку відбудуться 1 серпня 2017 року у Запоріжжі о 12:00 годині по вул. Сталеварів, 8 А, кімната 220 (відділення Індустріалбанку). Регістрація учасників з 11:00 до 11:45. Всього во порядку денному зборів 15 питань, основні питання пов`язані з реалізацією процедури об`єднання двох фінансових установ однієї банківської групи – Індустріалбанку та Експрес-банку.
У листопаді 2015 року, згідно з рішенням Комітету національного Банку України з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем від 4 листопада 2016 року № 501, визначено банківську групу у складі трьох організацій фінансового ринку: Індустріалбанку, Експрес-банку та страхової компанії “Захід-Резерв”.
Більш детальну інформацію про порядок денний можна отримати на сайті Банку за посиланням.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас