Як запустити сайт порівняння цін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як запустити сайт порівняння цін

Особисті фінанси
965
Веб-сайти порівняння товарів в Україні стали популярними незабаром після революції електронної торгівлі. Їх цінова пропозиція допомагає споживачам заощадити значну суму грошей при здійсненні покупок в інтернеті. Можливість перевірити ціну продукту на численних порталах в одному місці забезпечує зручність і економить час.
Мабуть, ви вже знайомі з багатьма українськими прайс-агрегаторами. На самому популярному сайті порівняння цін price.ua представлені товари України різних категорій: гаджети, побутова техніка, дитячі товари, автотовари та багато іншого. Прайс-агрегатор — це вигідна бізнес-можливість, заснована на залученні значних доходів від продажів і реклами.
1. Виберіть нішу
Вибір правильної ніші і таргетинг на неї — важлива частина створення будь-якого успішного веб-сайту. Також варто враховувати географічні регіони, які мають більш високий потенційний дохід. Сайти порівняння краще працюють з продуктами, орієнтованими на конкретного споживача.
2. Партнерство
Основним джерелом доходу для таких сайтів є афілійований маркетинг. Більшість порталів електронної торгівлі мають партнерську систему, в якій ви можете отримати комісійні за продаж. Після того як ви будете прийняті в партнерську програму, вам буде надано ім’я реферера, яке можна додати до посилань на продукти, що виходять зі свого сайту порівняння цін. Отримання схвалення в якості партнерського партнера — достатньо простий процес, який не повинен викликати занепокоєння.
3. Технічна сторона: налаштування
Існують різні методи, за допомогою яких ви можете налаштувати механізм порівняння цін, який буде використовувати ваш портал. Один із найпростіших способів побудови механізму порівняння цін — WordPress. Через WordPress зручно створювати свій сайт порівняння цін, так як до нього додаються відмінні плагіни. І найголовніше — вам не обов’язково бути експертом-програмістом для установки і настройки одного з них. Ось кілька корисних плагінів: CompariPress, ComparePress, Compare theme.
4. Збір даних
Тепер, коли ви готові створити власний сайт порівняння цін, прийшов час отримати дані про ціни. Дані, які є основним паливом будь-якого механізму порівняння цін, повинні мати міцну систему для агрегування і подачі цих даних на ваш сайт.
Дані про ціни можна отримати, створивши власну настройку веб-зішкрібання в залежності від постачальника даних як постачальника послуг, який надасть вам дані відповідно до ваших вимог.
Оскільки управління сайтом порівняння цін є складним завданням, ми рекомендуємо звернутися до постачальника послуг з очищення мережі для даних про ціни. Важливо відзначити, що якість даних має бути на вищому рівні, щоб ваш сайт працював безперебійно.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас