«Кредити з першим внеском 10%» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Кредити з першим внеском 10%»

Нерухомість
152
ПАТ АКБ «АРКАДА» повідомляє, що через деякий час буде введено в дію нову програму з видачі кредитів фізичним особам на інвестування будівництва квартир за умови здійснення позичальником до Фонду фінансування будівництва першого внеску в розмірі 10% вартості від загальної площі квартири. Позичальниками можуть бути фізичні особи – резиденти, які особисто мають змогу надати підтвердження платоспроможності.
Передбачається, що позичальник буде отримувати два кредити:
Перший – короткостроковий кредит для інвестування 20% площі квартири зі сплатою процентів за ставкою 21% річних зі строком погашення до 12 місяців, але не пізніше ніж за 3 місяці до запланованої дати введення будинку в експлуатацію;
Другий – довгостроковий кредит для інвестування 70% площі квартири зі сплатою процентів за ставкою 14% річних на строк до 30 років, але не пізніше досягнення позичальником 60-річного віку.
Позичальник зобов’язаний щомісячно сплачувати проценти та поступово погашати кредити відповідно до встановлених графіків.
Сплата позичальником заборгованості за кредитами забезпечується іпотекою (заставою) майнових прав на квартиру та забороною її відчуження.
Перелік квартир у житловому масиві «ПАТРІОТИКА», на інвестування яких будуть надаватись кредити за даною програмою, визначатиметься банком «АРКАДА».
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас