Чого чекати від курсу цього тижня? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чого чекати від курсу цього тижня?

Валюта
2477
За останній робочий тиждень курс гривні залишився без змін, продовжуючи плавно зміцнюватися на тлі загальносвітового зниження долара. Так, за період з 17.07 по 21.07 гривня зміцнилася до долара за даними НБУ на 10 копійок, при цьому готівковий курс залишився без змін.
Динаміка відповідала загальному робочому ритму країни, більша частина якої перебуває у відпустках і не працює.
На думку Максима Пархоменка, аналітика Альпарі, у зв’язку з цим відсутні бідь-які каталізатори, які могли б прискорити зростання або покласти старт ослаблення національної валюти.
“Початок збору врожаю буде і далі підтримувати курс гривні і дозволить їй зачепитися на поточному рівні 26 гривень за долар до кінця серпня. За рахунок виходу статистики, що свідчить про поліпшення ситуації в європейській економіці, єдина європейська валюта за минулий тиждень змогла продемонструвати істотне подорожчання до 30 гривень за євро. Дана тенденція буде продовжуватися і на поточному тижні”, – повідомляє він.
Зі слів експерта, виходячи з цього, курс долара до гривні залишиться в діапазоні 25.8-25.9, а співвідношення гривні до євро буде “повзти” вгору в бік 30.50 – 31.0.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас