Microsoft припинить підтримку кількох програм Windows — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft припинить підтримку кількох програм Windows

Фондовий ринок
1206
Транснаціональна компанія Microsoft Corporation планує припинити підтримку кількох стандартних програм, в тому числі Paint, що функціонувала 32 роки.
“Microsoft оголосила, що разом з Outlook Express, Reader і Reading list, Paint потрапила в список програм, які видалені або застаріли в оновленні Windows 10 Fall Creators Update”, – йдеться в повідомленні. Згідно з інформацією видання, з випуском Windows 10 Creators Update, випущеним в квітні, Microsoft представила новий Paint 3D, який встановлюється разом з традиційною програмою Paint і володіє інструментами для створення 3D-зображень, а також деяке базове редагування 2D-зображень.
Але це не оновлення оригінальної Paint і не поводиться як стандартна програма. Так, точну дату виходу Fall Creators Update в компанії не називають, кажучи лише, що це станеться восени 2017 року. Крім того, попадання в список застарілих/небажаних програм означає, що повне видалення Paint – лише питання часу.
Зазначимо, що Paint був одним з перших графічних редакторів і став частиною базової комплектації Windows. Він був випущений з першою версією Windows 1.0 в 1985 році. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Microsoft оголосила про масштабне скорочення співробітників, в першу чергу 10% співробітників сфери продажів.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас