Італійський виробник алкоголю Campari продає два бренди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійський виробник алкоголю Campari продає два бренди

Фондовий ринок
783
Davide Campari-Milano S.p.A, великий італійський виробник алкогольних напоїв, продає товарні знаки лікеру Carolans Irish Cream і віскі Irish Mist за $165 млн.
Як повідомляється в прес-релізі Campari, покупцем стане американський дистриб’ютор алкоголю Heaven Hill Brands.
Разом з брендами до Heaven Hills перейдуть виробничі активи і товарно-матеріальні запаси Carolans і Irish Mist. При цьому американська компанія отримує права розповсюдження продукції під цими марками в США, тоді як на інших ринках дистриб’ютором залишиться Campari на підставі багаторічного ексклюзивного договору про дистрибуцію з Heaven Hills.
За словами гендиректора Gruppo Campari Боба Кунце-Консевіца, угода з Heaven Hills – найбільший продаж в історії Campari. Група придбала ці активи в 2010 році в рамках купівлі великого портфеля активів, включаючи Frangelico.
Нетто-виручка Carolans і Irish Mist в 2016 році склала 34 млн євро, або близько 2% сукупної виручки Gruppo Campari. США – основний ринок збуту обох брендів, близько 70% в минулому році.
Campari є одним з провідних світових виробників алкогольних напоїв. Група заснована в 1860 році, володіє 14 заводами і 4 виноробнями по всьому світу і має власну мережу дистрибуції в 16 країнах. У числі її основних брендів – біттер Campari, вермут Cinzano і шампанське Mondoro.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас