3 компанії, на які варто звернути увагу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

3 компанії, на які варто звернути увагу

Світ
118
Нижче представлені три технологічні компанії, які цього тижня опублікують фінансові звіти за другий квартал. Чого слід очікувати?
У понеділок компанія Alphabet (Google) опублікує звіт про доходи за другий квартал 2017 року. Експерти очікують, що головним драйвером зростання стане рекламний підрозділ компанії. На початку року рекламодавці з побоюванням ставилися до функції цифрової реклами не тільки в Google, але і в Facebook.
У квітні виникло безліч протестів щодо якості реклами в YouTube, яка містила ознаки насильства і пропаганду ненависті. Протест очолили компанії Verizon і AT&T, оскільки, на їхню думку, такі проблеми можуть негативно вплинути на безпеку бренду.
Більш того, рекламодавці, які протестують, все більше віддають перевагу співпраці з Amazon і Yelp замість Facebook і Google, оскільки перші створюють альтернативні рушії для реклами.
Інвестори будуть уважно стежити за результатами Alphabet, щоб дізнатися головні джерела зростання компанії. Основну частину прибутку Google, як і інших цифрових медіагігантів, становить реклама.
У першому кварталі 2017 року, виручка від реклами становила 21.4$ млрд. тоді як загальний дохід компанії був 24.8$ млрд. У другому кварталі аналітики очікують виручку від реклами 25.7$ млн.
Компанія Facebook опублікує квартальні результати 26 липня після закриття ринку. Як очікують аналітики, прибуток соціального медіагіганта впаде у другому кварталі. Згідно з прогнозами, загальна виручка становитиме 9.2$ млрд., що на 43% вище від результатів минулого року.
На думку експертів, інвестори повинні звернути увагу на показники збільшення користувачів Facebook, оскільки за перший квартал поточного року цей сегмент зріс приблизно на 17-18%.
Крім того, очікується збільшення користувачів в мобільних додатках компанії, що також вплине на результати. Додатки WhatsApp і Messenger мають 1.2 млрд. користувачів, тоді як Instagram нараховує 700 мільйонів користувачів.
Ще одна медіакомпанія представить результати цього тижня. Twitter опублікує фінансовий звіт 27-го липня – на наступний день після результатів Facebook. Інвестори будуть уважно стежити за результатами виручки компанії, оскільки з минулого року виручка компанії йде вниз.
Trade12 – це спільнота брокерів та інвесторів, які надають якісні послуги всім існуючим і потенційним клієнтам.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас