У Японії запустили проект з популяризації дистанційної роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Японії запустили проект з популяризації дистанційної роботи

Світ
410
До проекту з популяризації дистанційної роботи приєднались близько тисячі японських компаній. Як мінімум один день на рік співробітники цих компаній працюватимуть з дому.
Проект має на меті покласти край жорсткій корпоративній культурі в Японії.
Близько 930 японських компаній популяризуватимуть дистанційну роботу. У понеділок, 24 липня, в Японії стартує проект з популяризації такого виду праці, передає інформагенція Reuters. Мета проекту серед іншого й зменшення навантаження на інфраструктуру та транспорт під час майбутнього проведення Олімпіади 2020 року в Токіо. Також організатори проекту мають на меті покласти край жорсткій корпоративній культурі в Японії, де співробітники нерідко проводять левову частку свого життя на роботі.
Задум передбачає серед іншого запровадження так званого “дня дистанційної праці”. Щороку 24 липня працівники компаній-учасниць працюватимуть з дому. Так триватиме до 24 липня 2020 року, тобто до дня церемонії відкриття Олімпійських ігор. За словами авторів проекту, “довготермінова мета – домогтися гуманніших умов” праці. Проект здійснюється за активної підтримки уряду.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас